A Fradi BL-ikonja visszatér a magyar fociba

Feltöltve: 2012, december 19 - 10:36 Frissítve: 2012, december 20 - 08:39

A pepsifoci.hu értesülései szerint visszatérhet egy magyar kispadra Zoran Kuntic. A korábbi népszerű ferencvárosi játékos Horváth Ferenc megüresedett helyét veheti át Szigetszentmiklóson. Úgy tudjuk, az NB II-es csapat vezetői már felvették a kapcsolatot a fiatal szakemberrel, akinek még jelenlegi bosnyák klubjával is meg kell egyeznie a váltásról. A Szigetszentmiklós klubhonlapja cikkünk megjelenése után be is jelentette, hogy a megegyezés is megtörtént, 2 és fél évre írt alá Kuntic.

EXKLUZÍV INTERJÚ: Csányi félig elégedett a válogatottal, csapatonként 3 légióst játszatna az NB I-ben - kattints!

A pepsifoci.hu értesülései szerint újra kispadot kaphat Magyarországon Zoran Kuntic. A BL-ben szereplő Fradi-kedvenc jelenleg a bosnyák NK Zvijezdát irányítja, de rövidesen ő irányíthatja a Szigetszentmiklóst csapatát.

Úgy tudjuk, már történt megkeresés Kuntic irányába, és amennyiben jelenlegi klubjával sikerül mindent lerendezni, jó az esély arra, hogy ő vegye át Horváth Ferenc megüresedő helyét. Az NB II- ben szereplő együttest átmenetileg Várhidi Péter vezette szakmai igazgatóként, de Szigetszentmiklóson az a cél, hogy mielőbb megtalálják a Kecskemétre távozó Horváth utódját.

A 45 éves Kuntic korábban Diósgyőrben és Pápán is dolgozott vezetőedzőként, a Ferencvárosnak egy rossz periódusban volt rövid ideig a szakvezetője, de jelenlegi klubja mellett megfordult a Hajduk Kula csapatánál is.

FRISSÍTÉS: A Szigetszenmiklós hivatalos honlapja megerősítve hírünket bejelentette, hogy a megegyezés is megtörtént Kunticcsal, a szerb szakember 2,5 évre írt alá az NB II-es csapathoz.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

Címlapon

                                                                 

  • 1

    Ahogyan ma már beszámoltunk róla, hiába Dzsudzsák Balázs gólpassza, a Bursaspor ismét vereséget szenvedett. Az újabb fiaskó után már nem Ertugrul Saglam a Bursaspor labdarúgócsapatának a vezetőedzője, számol be a hírről a török klub hivatalos oldala. A 46 éves szakember a Kayserisportól elszenvedett 2–1-es hazai vereségük után egyeztetett a klubvezetőkkel, majd közös megegyezéssel lemondott pozíciójáról.

    MA A TV-BEN: Hangolódás az NB I-re, német, francia bajnoki

Tartalom átvétel