Horror-sérülés Újpesten: Csak erős idegzetűeknek - videó!

Feltöltve: 2012, november 25 - 19:24 Frissítve: 2012, november 25 - 22:02

Súlyos sérülést szenvedett az Újpest támadója, Bruno Moraes a Diósgyőr elleni találkozó második félidejében, amikor egy ütközést követően természetellenes módon fordult ki a karja. Az MTV információja szerint alkartörést szenvedett a futballista.

TABELLÁK: Az NB I és a topligák állása itt!

Az Újpest-Diósgyőr NB I-es mérkőzés 76. percében ijesztő sérülés borzolta a kedélyeket: a hazaiak támadója, Bruno Moraes és a fiatal Csirszki Martin ütközött egymással, amely után az újpestiek BL-győztes brazil támadója a földön maradt, akinek a karja természetellenes módon kifordult a földre érkezést követően.

Moraest azonnal lecserélték (a DVTK futballistája sárga lapot kapott), a csatárnak az MTV információja szerint eltörött a bal alkarja.

AZONNALI MŰTÉT

"Bruno Moraesnek az eset után mindkét csont eltört az alkarjában, műtétjére még ma este sor kerül" - írja az ujpestfc.hu.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 18

    Emir Dilaver elmondása szerint karrierje legjobb szezonján van túl, és a Ferencváros bosnyák-osztrák jobbhátvédje jól érzi magát Budapesten, így nem tervezi a klubváltást, bár azt is hozzátette, hogy kizárni semmit nem lehet a labdarúgásban. A légiós egy bosnyák portálnak nyilatkozva azt is elmondta, hogy elvárta a Videoton legyőzését csapatától, mivel szerinte jobb csapatuk van, mint a bajnoki címet nyert fehérváriaknak, akiktől szerinte néhány jó igazolással el is vehetik egy év múlva az NB I koronáját.

    MA A TV-BEN: NB I-es élet-halál meccs, NB II-es rangadó és Eb-döntő

Tartalom átvétel