Horror-sérülés Újpesten: Csak erős idegzetűeknek - videó!

Feltöltve: 2012, november 25 - 19:24 Frissítve: 2012, november 25 - 22:02

Súlyos sérülést szenvedett az Újpest támadója, Bruno Moraes a Diósgyőr elleni találkozó második félidejében, amikor egy ütközést követően természetellenes módon fordult ki a karja. Az MTV információja szerint alkartörést szenvedett a futballista.

TABELLÁK: Az NB I és a topligák állása itt!

Az Újpest-Diósgyőr NB I-es mérkőzés 76. percében ijesztő sérülés borzolta a kedélyeket: a hazaiak támadója, Bruno Moraes és a fiatal Csirszki Martin ütközött egymással, amely után az újpestiek BL-győztes brazil támadója a földön maradt, akinek a karja természetellenes módon kifordult a földre érkezést követően.

Moraest azonnal lecserélték (a DVTK futballistája sárga lapot kapott), a csatárnak az MTV információja szerint eltörött a bal alkarja.

AZONNALI MŰTÉT

"Bruno Moraesnek az eset után mindkét csont eltört az alkarjában, műtétjére még ma este sor kerül" - írja az ujpestfc.hu.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

Hozzászólások

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 14

    Kik voltak a magyar válogatott legjobb játékosai a Románia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, illetve kik azok, akik kevésbé nyújtottak jó teljesítményt? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az alábbi cikkünkben, amelyben egyenként értékelhetik az olvasók az egyes labdarúgóknak a péntek esti mérkőzésen nyújtott teljesítményét. Hányasra értékeled Királyt, Guzmicsot, Dzsudzsákot vagy éppen Szalait? Osztályozz Te is!

    MA A TV-BEN: A spanyolok és az angolok Eb-selejtezője

Tartalom átvétel