Kemény szavak CR-nek volt társától: "Nem sírhatunk olyan után, aki nem akart velünk lenni"

A spanyol válogatott középpályás, Isco szerint nem hiányozhat olyan a csapatból, aki nincs is a klubnál, ezért nem is érti, miért beszélnek állandóan Ronaldóról az emberek.
Csakfoci Admin 2018. október 23., kedd 16:19
A spanyol válogatott középpályás, Isco szerint nem hiányozhat olyan a csapatból, aki nincs is a klubnál, ezért nem is érti, miért beszélnek állandóan Ronaldóról az emberek.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 23., kedd 16:19

Igencsak az elvárások alatt teljesít a Real Madrid együttese a La Liga 2018/2019-es idényében, Benzemáék a hétvégén hazai pályán kaptak ki a Levantétól, a sorozatos pontvesztések után pedig egyre többen emlegetik a sikertelenség okaként Cristiano Ronaldo nyári távozását. A királyi gárdánál azonban nem szeretnek erről beszélni, velős véleményt fogalmazott meg az együttes spanyol válogatott középpályása, Isco is.

Állandóan erről beszélnek az emberek, pedig olyan nem hiányozhat, aki nincs is a klubnál. Bale vagy Carvajal hiányzik, ha nincs a pályán, de ez más, hiszen ők a társaink. Nem sírhatunk olyan után, aki nem a társunk, és nem is akart velünk lenni

- mondta Isco. A Real Madrid ma 21 órától a cseh Viktoria Plzen ellen, hazai pályán lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Olvastad már?
Sztárparádé a BL-ben: Pályán a Real, a Bayern és a City, MU-Juve rangadó - az esti program
Mindkét manchesteri csapat győzelemre tör, a Vidit kiejtő Athén a Bayernt fogadja, Szalai Ádámék is játszanak. A keddi BL-program.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Nikola Serafimov
Nikola Serafimov új szerződést kötött a Fehérvárral, így az északmacedón válogatott védő minden bizonnyal marad a nyár után is a Vidinél. (Nemzeti Sport)
Kisvárda
Lucas
A Fehérvár elleni mérkőzés az utolsó előtti hazai meccse lehetett a Kisvárda 34 éves csapatkapitányának, Lucasnak, aki összesen kilenc év után távozhat az idény végén csapatától. (Nemzeti Sport)
Fehérvár FC
George Dobson
Angliában még mindig azt hiszik, aláírt fehérvári szerződése ellenére megtarthatják a Vidihez tartó George Dobsont.
Tovább az összes átigazoláshoz