NB I: A Paksnak csak a siker jöhet szóba, a Kövesd megtörné az átkot - edzői várakozások

A paksi vezetőedző számára hazai pályán csak a győzelem elfogadható, a kövesdiek számára viszont évek óta mumus a tolnai csapat.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 14:05
A paksi vezetőedző számára hazai pályán csak a győzelem elfogadható, a kövesdiek számára viszont évek óta mumus a tolnai csapat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 29., szombat 14:05

Paksi FC - Mezőkövesd-Zsóry, 20:30

Osztermájer Gábor (Paks): - Mivel az idei első hazai mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, teljesen mindegy, ki ellen lépünk pályára, itthon csak a győzelem elfogadható. Ennek ellenére természetesen tiszteljük a Mezőkövesd tavalyi eredményét, valamint Kuttor Attila csapatnál elvégzett munkáját.

Számunkra azonban most tényleg csak a siker jöhet szóba, és teljes erőbedobásunkkal hajtani fogunk. A múlt héten Székesfehérváron elcsent egy pontunk – ahogy akkor is mondtam – akkor fog sokat érni, ha megnyerjük a Kövesd elleni összecsapásunkat.

Az biztos, óriásit kell előrelépnünk a helyzeteink értékesítésében, hisz’ a lehetőségeinket rendre megteremtjük, viszont a végén hibázunk, rontunk. Úgy gondolom, mindkét kapu előtt lesznek majd helyzetek, és az is számítani fog, ki szerez majd előnyt." (mezokovesdzsory.hu)

Tóth László (Mezőkövesd szakmai igazgatója): - Nagyon küzdelmes volt a Zalaegerszeg elleni mérkőzésünk, csapatunk mindent elkövetett, hogy győztesen hagyja el a pályát. Nem akarom arra fogni, de szereztünk egy szabályos gólt, ha azt megadják, teljesen más mederben folytatódhatott volna a találkozó. Törvényszerű volt, hogy a meg nem adott gól után kaptunk egyet, hónapok óta olyan periódusban vagyunk, hogy kihagyjuk a helyzeteket, kapufákat rúgunk, majd gólt kapunk. A csapatunk ezt nagyon nehezen dolgozza fel, szeretnénk most már kilépni ebből a helyzetből, ezen dolgozik a stábunk. Próbálunk egy picit módosítani a stílusunkon és a szerkezetünkön, ezt reményeink szerint már a Paks ellen is fogjuk látni.

A Paks évek óta a mumusunknak számít, nagyon szeretnénk megtörni ezt az átkot. Minden sorozat megszakad egyszer, abban bízunk, hogy ez szombaton be fog majd következni.

Nagyon nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, melyben remélem, hogy mi kerülünk majd ki győztesen. A találkozón nem számíthatunk Farkasra, aki ezen a héten már elkezdte az edzéseket, de még nem akarunk kockáztatni a beállításával. Védőnk a válogatott szünetben teljesen fel fog épülni és a Budafok ellen már bevethető lesz. Pillárra egy kicsit hosszabb pihenő vár, de reményeink szerint néhány hét múlva ő is teljesen felépül és a csapat rendelkezésére állhat majd. (mezokovesdzsory.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz