Három válogatott játékosát kitette a Vidi az első keretéből

Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov már a Vidi II-vel kezdi a felkészülést, a három válogatott játékos nem lesz tagja az első csapat keretének.
Dudás Gábor 2020. július 20., hétfő 10:19
Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov már a Vidi II-vel kezdi a felkészülést, a három válogatott játékos nem lesz tagja az első csapat keretének.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 20., hétfő 10:19

A MOL Fehérvár FC hétfői bejelentése szerint a hétvégi orvosi felmérések után a mai napon kezdi a felkészülést a Vidi az augusztusban kezdődő bajnoki idényre - hárman azonban már nem az első kerettel edzenek.

"Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov is a Vidi II-vel tréningezik a jövőben, nem lesznek tagjai az első csapat keretének" - írja a MOLFEHERVARFC.HU.

A két magyar válogatott futballista kapcsán a csakfoci.hu épp a hétvégén számolt be arról, hogy távozhatnak a nyári átigazolási időszakban, ezt vetíti elő a klub bejelentése is. Milanov kapcsán ugyancsak többször írtunk arról, hogy a bolgár középpályás is elhagyhatja Fehérvárt, és hogy hazájából a rekordbajnok CSZKA Szófia szerződtetné.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz