Koronavírus: Elutasította a bíróság a másodosztályban ragadt holland csapatok követelését

Egy holland bíróság elutasította két második ligás labdarúgóklub követelését, amelyek feljutó helyen álltak a bajnokság leállításakor.
Csakfoci Admin 2020. május 14., csütörtök 22:33
Egy holland bíróság elutasította két második ligás labdarúgóklub követelését, amelyek feljutó helyen álltak a bajnokság leállításakor.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 14., csütörtök 22:33

A másodosztály első és második helyezettje, az SC Cambuurés a De Graafschap azért perelte be a szövetséget (KNVB), mert az április 24-én úgy zárta le az élvonalbeli küzdelmeket a koronavírus-járvány miatt, hogy nincsenek kiesők és feljutók, illetve nem ítélték oda a bajnoki címet. A szövetség állítólag minden klub véleményét kikérte, ám végül figyelmen kívül hagyta a szavazás eredményét.

Az utrechti bíróság csütörtökön jogszerűnek ítélte meg a KNVB döntését, a bejelentést élőben közvetítette a holland televízió.

(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz