Újpesti fordulat: Duchatelet emberei a szurkolókkal tárgyaltak - közös közleményt adtak ki

Az Újpest FC és az Újpest 1885 Szurkolói Klub közös közleményt adott ki, amely szerint előrelépés történhet a címerügyben és más témakörökben is. Roderick Duchatelet tulajdonos nem vett részt az egyeztetésen, de értesítik az elhangzottakról.
Dudás Gábor 2020. március 10., kedd 21:50
Az Újpest FC és az Újpest 1885 Szurkolói Klub közös közleményt adott ki, amely szerint előrelépés történhet a címerügyben és más témakörökben is. Roderick Duchatelet tulajdonos nem vett részt az egyeztetésen, de értesítik az elhangzottakról.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 10., kedd 21:50

A Szusza Ferenc Stadionban megtartott egyeztetésen a futballklubot Berta Csaba ügyvezető és Vállai István biztonsági igazgató képviselte - Roderick Duchatelet tulajdonos nem vett részt a megbeszélésen, de "haladéktalan tájékoztatást kap a felvetett kérdésekről és a címer kérdésében kész a gyors változtatásra" - olvasható a közös közleményben.

A címerügy pedig nyilván az egyik központi témát jelentette a találkozón, a szurkolók nem akarnak engedni abból, hogy az előző jelképet állítsák vissza, és a klub is kész ezt megtenni bizonyos feltételek megléte esetén.

Ez még Berta Csaba korábbi nyilatkozatából derül ki, amelyet az Újpest Médiának tett, és amelyben leszögezte, hogy a belga tulajdonos hajlik a címer visszaállítására, de csak abban az esetben, ha a jelenleg egymással is versengő újpesti utánpótláscsapatokat (Újpest FC - UTE) sikerülne egyesíteni.

https://www.facebook.com/ujpestfootballclub/photos/a.128895257170658/2928172550576234/?type=3&theater

Olvastad már?
Peches sérülés az Újpestnél: Csapattársa rúgta meg Zsótért, ezért került ki
Zsótér Donát nem lépett pályára a Diósgyőr elleni vesztes mérkőzésen az Újpest színeiben. Mivel a lila-fehérek alapemberéről van szó, a csapat ráadásul rossz formában is van, így érhető módon foglalkoztatta az újpesti szurkolókat, hogy miért nem került be a keretbe sem a középpályás a legutóbbi bajnokin.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz