Feléhez közeledik a svéd bajnokság, szombaton délután a jól rajtoló, majd kissé visszaeső Göteborg a kiesés ellen harcoló Sundsvall együttesét fogadja. A bajnoki szünet előtt kikaptak a kékek, és a múlt héten is csak remizni tudtak. Ettől függetlenül azért otthon nem rosszak. A vendégek pocsék formát mutatnak, legutóbb a sereghajtóval nem bírtak el hazai környezetben. Az 1.6-os hazai szorzó felettébb csábító…

Argentína ismét nem nyer trófeát – Messiék a braziloktól kaptak ki a Copa América elődöntőjében. Az egész tornán botladozó halványkékek egyszerűen képtelenek jól teljesíteni válogatott szinten. Ellenfelük Chile lesz: Vidalék Perutól kaptak ki nagyon simán a másik ágon. A két csalódott csapat közül Agüeróéket érezzük esélyesebbnek, erre 1.7 körül fizetnek az irodák.

Vasárnap délután a kisebb gödörben lévő Hammarby a Falkenbergset fogadja. A zöldek lecsúsztak a tabellán, már csak a középmezőnyben tanyáznak, de otthon egészen erősek. A vendégek kieső helyről várják az ütközetet, és a múlt héten végre nyertek, igaz, saját közönségük előtt. A meccs esélyese a Hammarby, de a +2.5-ben is van érték, ezt 1.55-re árazták be a bukik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!