A 33 éves, 42-szeres magyar válogatott középpályás legutóbb a Budapest Honvéd játékosa volt, amelyhez éppen a Kitchee-től igazolt, ahol másfél éven át játszott. Vadócz korábban remekelt a hongkongi klubnál, hiszen többek között az év játékosának is megválasztották a helyi ligában. Az egyéni elismerése mellett az akkori együttesével a bajnokságot is megnyerték.

Vadócz idén nyáron tért haza az NB I-be, hogy segítsen a Honvédnak a bajnokságban és az Európa Liga-szereplésben. Itthonléte alatt játékával egyértelműen erőssége volt a kispesti klubnak, majd még augusztus 31. előtt szerződést bontott, mert szeretett volna még külföldön játszani. A játékos korábban úgy nyilatkozott, hogy volt néhány európai lehetősége, amelyekre várt, de a potenciális célpontoknál végül nem úgy alakultak a keretek, hogy létre jöhetett volna az igazolás.

Vadocz is back.

🇭🇺 Vadocz is back.#wearekitchee藍浪一家 | 三種會籍 同一信念 讓傑志傳承 ➡ http://kitcheeonlinestore.com下場比賽 Next game:中銀人壽香港超級聯賽 BOC Hong Kong Premier League傑志 Kitchee vs 和富大埔 Wofoo Taipo日期 Date:21/10/2018時間 Time:17:30地點 Venue:旺角大球場 Mong Kok Stadium票價 Ticket fare: $150(成人 Adult) / $50 (特惠 Concession)*傑志足球學院學員可到場換取門票*本場比賽設有按次收費直播服務➡ http://tv.on.cc/kitchee/

Közzétette: 傑志 Kitchee – 2018. október 17., szerda

Vadócz elmondása alapján szívesen tér vissza a Kitchee-hez.

Korábbi klubommal folyamatosan kapcsolatban voltam, érdeklődtek irántam rendszeresen, ami nyilván jól esett, és végül úgy döntöttem, visszatérek – mondta Vadócz a szerződésének aláírása után.

Tavaly Diego Forlan is a Kitchee játékosa volt, vele idén is együtt játszik?

Nem, Diego szerződése lejárt, és idén már nem lesz a játékostársam, de ismert klasszisa most is van a csapatnak, a korábban Liverpoolban, Juventusban és PSG-ben is játszó Momo Sisokkó személyében. Az, hogy mikor léphetek pályára még kérdéses, de a klubvezetés azon van, hogy minden papírmunkát gyorsan elintézzenek, és vasárnap már ott lehessek a pályán. Meglátjuk, hogy sikerül -e. A magam részéről alig várom, hogy ismét mérkőzést játsszak. Fizikailag rendben vagyok, mert mostanáig is folyamatosan edzésben voltam, hiszen a Honvédnál folytattam a felkészülést.