Hongkongi élvonal

A hongkongi bajnokság 15. fordulójában a Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Kitchee a Hong Kong Saplinghoz látogatott. A vendégeknél ezúttal is kezdőként lépett pályára Vadócz Krisztián. A mérkőzés első gólját épp a magyar játékos szerezte a 9. percben, majd a 14. percben Sandro találatával már kettővel ment a Kitchee. Vadócznak egyébként ez már a 8. idei gólja volt.

A 16. percben a hazaiak szépíteni tudtak, amire a vendégeknek ismét volt válaszuk, így 3-1-re módosult az állás. A 4-1-es végeredményt a csereként beálló Paulinho állította be, ezzel a győzelemmel Vadóczék megerősítették az első helyüket a tabellán.

Kazah első osztály

Mindkét “magyaros” csapat pályára lépett. A Kleinehisler Lászlóval felálló Asztana 2-0-ra verte a Kaisart, így három forduló után továbbra is hibátlanul vezeti a bajnokságot. Kleinheisler végig a pályán volt.

A 3/3-at már nem mondhatja el magáról a Kajrat, amely csak 1-1-et játszott az Aktöbe otthonában, így a harmadik helyre csúszott. Elek Ákos szintén 90 percdet játszott, a 73. percben sárgát kapott.