Az utóbbi időben nem kímélik Ukrajnában a magyar válogatott védőt, Kádár Tamást, akivel kapcsolatban december közepén lesújtó véleményt fogalmazott meg a korábbi ukrán labdarúgó, Szerhij Nahornyak- “a 40-es éveiben járó emberek gyorsabban futnak, mint Kádár” -, ezúttal pedig a korábbi többszörös szovjet és ukrán válogatott játékos, Ivan Gecko kritizálta a hátvédet.

– Kádár visszatérhet a magyar bajnokságba, hála az égnek! Ugyanis egyáltalán nem Dinamo-szintű labdarúgó, annak ellenére sem, hogy válogatott. Jobb is az, ha inkább ott vét nagy hibákat, mintha a Dinamóban tenné – idézi Gecko nyilatkozatát a football24.ua.

Egyelőre azonban egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a magyar válogatott játékos visszatérne az NB I-be, egyrészt ezt maga a játékos is cáfolta a korábbi téves sajtóhírekre reagálva, másrészt pedig elutazott a Dinamo Kijevvel a törökországi edzőtáborba, ami azt is jelentheti, hogy továbbra is számítanak rá az ukrán élvonalbeli együttesnél.

Az 57-szeres válogatott hátvéd 2017 februárja óta erősíti a Dinamót, a Transfermarkt szerint pedig 2023 nyaráig él a szerződése.