A fiatal játékos percekig feküdt a Mol Aréna gyepszőnyegén, el is ájult, majd természetesen le is kellett cserélni.

Mindenképpen szabálytalanság történt. Az ellenfél hátulról sodort el, én pedig még egy kicsit hátráltam is, így az ütközés erősebb lett.

Elvesztettem az eszméletemet, és egyáltalán nem emlékszem, hogy mi történt körülöttem. Azt sem tudom, mennyi ideig tartott az egész, Fegyveres doktor térített magamhoz. Ismerem Maťo Tóthot, és tudom, hogy nem egy alattomos játékos, biztosan nem akart szándékosan sérülést okozni. Szintén láttam néhány nagyszombati labdarúgó reakcióját is, és ők is megijedtek az eset láttán.

Tóth nem volt személyesen utánam, de Tomáš Hukon keresztül megüzente, hogy tényleg nem volt szándékos a megmozdulása, továbbá mihamarabbi felépülést kívánt. (…) Először a MOL Aréna egészségügyi helyiségében voltam az orvosokkal. Nem tudom pontosan az idősávokat, de ezt követően átvittek az öltözőbe, ahol szintén a doktorok vettek kezelésbe. Csak feküdtem és pihentem. Az összecsapást abszolút nem követtem, az orvosokkal voltam. Az egyik barátom hívott a kilencvenedik percben, hogy mit jelentsen a nyolcperces hosszabbítás. Addig azt sem tudtam, hogy gólt lőttünk. Amikor megtudtam a végeredményt, fantasztikus érzés fogott el. Nagyon örültem neki, hiszen nagy szükségünk volt a három pontra, hogy még közelebb kerülhessünk célunkhoz, az Európa-ligához – mondta az fcdac.sk-nak Čmelík, aki néhány napig biztosan nem edzhet majd, de talán egy hét múlva már újra a pályán lehet.