Mint ismert, november közepén felkészülési mérkőzésen fogadta a DAC Dunaszerdahely a Sepsi OSK-t, a találkozó pedig remek hangulatban zajlott és öt gólt is hozott (2-3). A parameter.sk azonban sajnálatos eseményről számolt be a pénteki nap folyamán, a cikk szerint a meccs után kíméletlenül megvertek egy Sepsi-szurkolót Dunaszerdahelyen.

A honlap beszámolójában az áll, hogy a fiatal férfi a meccs után egy szórakozóhelyen kötött ki, ahonnan erősen ittas állapotban akart távozni, ám a taxis nem engedte őt beszállni az autóba, végül egy lány és egy fiú próbált rajta segíteni, de a történtekre innentől már csak homályosan emlékszik.

Egy fiatal férfival együtt végül beszállt egy állítólagos taxiba, majd megérkeztek a szálloda parkolójához. Elmondása szerint már csak annyira emlékszik, hogy számlát kért a taxistól a viteldíjról, majd másodpercekkel később már arra eszmélt, hogy az autón kívül van, és kíméletlenül megverik. Másnap reggel a barátai segítségével kórházba ment, ahol ellátták a sérüléseit, majd feljelentést tett a rendőrségen. Miután hazaért, újabb orvosi vizsgálatokat követően kiderült, három rendbeli arccsont- és két rendbeli orrcsonttörés érte, emellett pedig az állkapcsa is eltolódott – olvasható a cikkben.

A szurkoló arra panaszkodik, az eset óta semmilyen információja nincs a történtekről, és azt sem tudja, hányadán áll a nyomozás, a parameter.sk-nak pedig azt is elmondta, hogy az incidens után a pénztárcáját a földön találta meg, abban viszont készpénz nem volt, mivel azt a zsebében tartotta, onnan pedig nem tűnt el. Egyelőre tehát nem tudni, hogy a rablás lehetett-e a támadó indítéka.

A rendőrségi szóvivő elmondta, történ feljelentés és továbbra is folyamatban vannak a szükséges eljárások, hogy az esettel foglalkozó nyomozó jogerősen dönthessen az ügyben.