Lubos Kamenár két évre írt alá a cseh élvonalbeli Mlada Bolesláv csapatához, amely már hivatalos is bejelentette a 31 éves, nagyszombati születésű hálóőr érkezését.

Kamenár az előző idényben a Vasas csapatához tartozott, 21 NB I-es mérkőzésen védte az angyalföldiek kapuját. Legnagyobb sikerét még a Győri ETO-val érte el a rutinos kapus, 2013-ban bajnoki címet szerzett a zöldekkel, igaz, csak három mérkőzésen védett, a következő idényben betonozta be magát az ETO kapujába.

Kétszeres szlovák válogatottnak is mondhatja magát a korábban a Sparta Prahánál és a skót Celticnél is megfordult játékos.

A hálóőr szabadon igazolható játékosként távozott egyébként Angyalföldről – ezt a Vasas hétfőn délután jelentette be hivatalos honlapján, együtt azzal, hogy Kamenár mellett Jevhen Pavlov és Csiki Norbert is elhagyta az együttest.

Az ukrán támadó a ciprusi élvonalbeli Doxa Katokopiasz csapatánál folytatja pályafutását, a szinte folyamatosan sérülések által hátráltatott szélső pedig az NB II-es Budaörshöz került.

Óriási fordulat jöhet a magyar válogatott védő ügyében – hazai átigazolási hírek