Szombaton a Newcastle-hez látogatnak az ágyúsok. A szarkák gyengén kezdték a szezont, négy ütközetet követően mindössze egy egység áll a nevük mellett, mindkét hazai meccsüket elbukták. Már aa Ligakupából is kiszálltak Atsuék (Nottingham 3-1), legutóbb viszont megszorongatta a Manchester Cityt Rafa Benitez együttese. A londoniaknak is zaklatottan indult a szezon, Emery két vesztes rangadóval nyitott, azóta viszont kétszer is győztek Özilék. Mindkét csapatban még sok munka van, így érdemes lehet rámenni a találatokra – ezek a védelmek közel sem atombiztosak. 1.65-ért nem hangzik rosszul a +2.5-ös opció.

Az újonc Empolihoz a rajtnál beragadó Lazio látogat. A toszkánok eddig nagyjából a várakozásoknak megfelelően szerepelnek, három bajnokit követően 4 pontot zsebeltek be, két hete Veronából tértek haza értékes iksszel (Chievo 0-0). A Lazio sorsolása azért jóval nehezebb volt, a Napolitól és a Juvétől kikaptak a halványkékek, akik viszont a Frosinone ellen javítottak az Olimpicóban. A két keret között nagy a tudásbeli különbség, és ezt ma be is bizonyítják a fővárosiak, akik 1.75-ért jó eséllyel pályáznak a három pont megszerzésére.

A szeszélyesen kezdő Sevilla vasárnap a Getafe ellen igyekszik javítani helyzetén. Mindkét alakulat 4-4 pontos a La Ligában, a piros-fehérek viszont ma győzelmi kényszerben lépnek pályára, ugyanis a szünet előtt a városi rangadót bukták el (Betis 1-0). A madridiak eddig papírforma eredményeket értek el, bár legutóbb azért illet volna nyerniük az újonc Valladolid ellen saját létesítményükben. Ma a délieknél bajba kerülhetnek a kékek, az 1.5-ös szorzó nagyon vonzó a H-ra.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!