Kezdjük egy angol élvonalbeli mérkőzéssel! A Brighton az újonc Fulham-et fogadja. A házigazda és vendége eddig egyaránt három egységig jutott – egy siker mellett kétszer csúsztak meg a gárdák. A kék-fehérek otthon a MU ellen diadalmaskodtak, de nem vallottak szégyent az Anfielden sem (1-0). A Ligakupának búcsút intettek, miután kedden a Szentek nyerni tudtak náluk. A nyáron jól erősített a fekete-fehér újonc, és noha két vereséggel kezdte a Premier League-t a társaság, legutóbbi két tétmeccsén már nyertek Mitrovicék: előbb bajnokin a Burnley (4-2), majd a Ligakupában az Exeter (2-0) ellen. Erős a vendégek támadósora, így itt a gólváltásban lehet érték (1.70).

Vasárnap a Torino a még gólt sem kapó, eddig száz százalékos SPAL-t látja vendégül. A bikák sorsolása nem volt egyszerű, a Roma ellen otthon kikaptak egy hajrában beszedett találattal, majd viszont 0-2-ről álltak fel a San Siróban az Inter vendégeként. Mazzari csapata erős, és a nyáron nem is igazoltak rosszul a bordók. A kék-fehérek eddig a Bolognát és a Parmát verték 1-0-ra, Antenucciék roppant értékes hat egységet húztak be a rajton. Ma viszont nagyobb feladat vár rájuk, és ezt most nem oldja meg az együttes. 1.65-ért érdemes behúzni a H-kimenetelt.

Vasárnap valenciai rangadót rendeznek. A Levante ragyogó sikerrel kezdett a Betis vendégeként (0-3), majd kikapott a Celtától saját közönsége előtt. A Denevérek az Atletico elleni hazai iksszel bizonyították, hogy a legnagyobbakkal is felveszik a versenyt, majd elutaztak Barcelonába, és az Espanyolnál sikerült kapitulálniuk (2-0). Marcelino mester fiai fásultan futballoztak, gyenge produktummal rukkoltak elő. Ma, a derbin viszont kijön a tudásbeli különbség, és 2.1-s szorzóért igencsak vonzó a 2-es!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!