A svéd második vonalban a Frej a Dalkurd együttesét látja vendégül. A házigazda 13 pontos, otthon közel sem félelmetes, mérlege totálisan átlagos (1-3-1). Az elmúlt hetekben vegyesen teljesít, totálisan szeszélyen a formájuk. A Dalkurd a gyenge szezonkezdés után magára talált, 17 egységgel már a 7. pozíciót foglalja el. Négy mérkőzés óta veretlen. Idegenben azért lehetne mit javítani, de a forma miatt az X2 benne van a pakliban – ez 1,55 körül fizet az irodáknál.

A magyar kosárlabda NB I döntőjébe a Körmend és a Falco együttese jutott be. A vasi klasszikust a vendégek várhatják pihentebben, ugyanis az elődöntőben „söprést” rendeztek a sárga-feketék az Olaj ellen. A házigazda, noha vezetett már 2-0-ra a Pécs ellen, a baranyaiak kiegyenlítettek, szerdán, az 5. meccsen viszont nem kegyelmeztek a piros-feketék. A Körmend otthon elképesztően erős, várhatóan ma behúzza a finálé első mérkőzését. 1.6-ért egy próbát megér!

Vasárnap délután a norvég második vonalban kiesési rangadót rendeznek. A Tromsdalen az utolsó, a gárda komoly gondokkal küzd, elképesztő sok gólt kap, a kerete igencsak vékony. A Nest-Sotra sem brillírozik, a kiesőzóna tagja, a vendégeknél a támadógépezet akadozik. Ennek ellenére mégis találatokkal lehet érdemes kalkulálni, az over opcióra 1,6-ot fizetnek a bukik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!