Korábban beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid francia vezetőedzője, Zinédine Zidane két választási lehetőség elé állította Gareth Bale-t: balhátvédként folytatja a madridiaknál, vagy távoznia kell a spanyol fővárosból. Utóbbira egyelőre kevés esély mutatkozik, mivel a 29 éves walesi szélsőért egyelőre még nem érkezett megfelelő ajánlat. Sajtóhírek szerint a Manchester United és a Tottenham érdeklődik iránta.

A Marca legfrissebb információi szerint a Real Madrid 10 millió euró ellenében kölcsönadná Bale-t abban az esetben, ha egyetlen csapat sem tudná szerződtetni.

Hozzáteszik, a játékos korábbi klubja, a Tottenham vevő lenne rá, azonban egy buktató lehet a dologban: a londoniak nem képesek finanszírozni a heti 600 ezer fontos fizetését. Real Madrid elnöke, Florentino Pérez pedig hajlandó lenne belevágni az üzletbe, de csak úgy, hogy ha az angolok 250 ezer fontot fizetnek hetente, a maradékot a madridiak fogják állni.

Az már más kérdés, hogy a sérüléssel bajlódó Bale maradni szeretne a Real Madridnál, mivel a szerződése 2022-ig érvényes a spanyoloknál.

Bale az idényben 42 tétmeccsen játszott, 14 gólt szerzett és három gólpassz fűződik a nevéhez.