Macedón és orosz sajtóhírek szerint akár már a télen elkelhet Enis Bardhi, a spanyol Levante középpályása, akiért a Szpartak Moszkva 13 millió eurós ajánlatot tehet. Más kérdés, hogy a spanyol klub a topligák egyik leghatékonyabb szabadrúgás-lövőjéért 20 milliót szeretne viszontlátni.

A 23 éves macedón válogatott középpályás lehetséges klubváltásról beszámoló portálok ugyanakkor hozzáteszik, hogy Bardhit a Szpartak mellett a Valencia és a Willi Orbánt, valamint Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig is vinné, utóbbiak azonban hivatalosan még nem keresték meg a csapatát.

Bardhi 2017 nyarán igazolt Újpestről a Levantéhoz, az akkori hírek szerint 1,5 millió euróért. A lilák azóta is jócskán kerestek már pluszban az eladásával, de az kérdőjeles, hogy továbbértékesítés esetén jár-e esetleg még valami az NB I-es gárdának (korábban Macedóniában voltak ilyen hírek).

Szerződése 2022-ig él a spanyol klubnál (illetve két év további opció is szerepel a kontraktusban), októberben hosszabbított csapatával.