A Weser stadionba szombaton délután a Freiburg látogat. A hazaiak remek formában vannak, a 8. pozíciót foglalják el 43 ponttal. Minden meccsükön betaláltak eddig, veretlenségüket december vége óta őrzik. Ma a szeszélyes Freiburggal csapnak össze: a piros-feketék a kiesést már megúszták, de előre sem léphetnek nagyon. A múlt héten úgy kaptak ki 5-0-ra Mainzban, hogy legalább annyi lehetőségük volt, mint a házigazdáknak. Ez a meccs nem a védekezésről szól majd, a +2,5 1,6-ot ér az irodáknál.

Vasárnap délután a Fortuna a Bayernt fogadja. A hazaiak a középmezőnyben tanyáznak, otthoni mérlegük több, mint érdekes: hét siker mellett hétszer kaptak ki – remi nélkül. Most épp jobban megy a gárdának, az utolsó két fellépésükön győztek. A bajorok a múlt héten megverték a Dortmundot, ötig meg sem álltak a piros-fehérek. Alabáék az élre álltak, amit már nem szeretnének átadni. Kovac mester együttese azért a védekezésben sebezhető, erre is alapozzuk tippünket: a 2-es mellé a +2.5-öt is bemixeljük, így 1.5-öt ér már a vendégek győzelme.

A Frosinone az utolsó szalmaszálba igyekszik belekapaszkodni vasárnap este. Az újonc megnyerte utolsó két mérkőzését, így matematikailag még van esélye az élvonalbeli tagsága megőrzésére. A gárda otthoni mérlege katasztrofális (1-5-9), és összességében 23 egységnél jár. Az Inter egyelőre őrzi 3. helyét, de messze van a csúcsformájától a kék-fekete sereg. Spalletti mester alakulata 57 pontig jutott, idegenben 8-3-5-ös statisztikát produkálva. Brozovic sérülése nem jött jókor a vendégeknek, de azért kellően mély a keret, így pótolni tudják a milánóiak a középpályást. Noha volt jobb passzban is az Inter, ma mégis sikert várunk el Politánóéktól. A sima V 1, körül fizet, de -4,5-tel kombinálva már egész szép szorzó jöhet ki…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!