A Napoli-Frosinone mérkőzés egyértelmű favoritja a házigazda. A déliek hétfőn fontos három pontot szereztek Bergamóban, így őrzik 2. helyüket a tabellán – igaz, nyolc egység a lemaradásuk a Juvéval szemben. A San Paolóban ritkán hibáznak (4-2-0), két hete a Chievo kihúzta ikszre a meccset, de az a ritka kivételek egyike. Ancelottiék támadójátéka félelmetes, már 15-ször voltak otthon eredményesek. A Frosinone az alsóház tagja, az utolsó előtti 8 ponttal, vendégként 1-1-5-ös eredménysorral. Négy bajnokin csak egyszer kaptak ki, igaz, nyeretlenek maradtak ebben a periódusban. A két alakulat játékereje között óriási a különbség, viszont a hendis H is csak 1.4-e fizet. Így inkább arra fogadunk, hogy a hazai gárda kapott gól nélkül nyeri meg a találkozót (1.70 – tippmixpro).

Az Atletico rangadót játszik az Alaves-szel – kevesen gondolták volna a szezon elején, hogy a 3. fogadja a 4. helyezettet a 15. fordulóban. A matracosok 25 pontosak, még veretlenek hazai pályán (5-2-0), jó formát mutatnak, nemcsak a La Ligában, hanem a BL-ben is. Az Alaves erőn felül teljesít, a kiscsapat 24 pontos, vendégként még nem remizett (3-0-4). A múlt hétvégén a listavezető Sevillát is megizzasztották a galíciaiak (1-1). Ma azért a fővárosiaknak szavazunk bizalmat, hazai sikert és kevés gólt várunk (1-es és -4.5 – 1.45, 1-es és -3.5 – 1.70).

Az újonc vendége vasárnap délután a sereghajtó lesz, azaz Parma-Chievo összecsapást rendeznek. A házigazda a középmezőny tagja, két nyertes meccs után legutóbb a Milannál kikaptak a „sonkások” (2-1). Otthonukban stabilak (3-2-2), a védelmük jól zár, viszont a támadógépezet döcög (8-7). A Chievo mínuszról indult, és Di Carlo személyében már a harmadik tréner foglalkozik a gárdával. Az új mesterrel markánsabb lett a sárga-kékek játéka, ezt bizonyították például a Lazio elleni remi alkalmával is (1-1). Ma is jó eséllyel elhozhatnak egy pontot a vendégek, noha eddig idegenben nem vitézkedtek. 1.76-ért a DV, illetve a szünet D (2.00 – tippmixpro) egyaránt jó választás lehe

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!