A Berliner Zeitung beszámolója szerint a Hertha BSC rekordbevételt könyvelhetett el a 2017-18-as szezonban. A bevétel 152,9 millió euró volt (szemben tavaly: 112,3 millió euró szerepelt), a kiadás 148,8 millió euró, az adózás után 4,1 millió eurós nyereséggel zártak az idényben Dárdai Pálék.

Négy évvel ezelőtt a berliniek a tévéközvetítési jogokból származó bevételek terén a 18-as listán a tizenhetedik helyen álltak, most pedig a hetedik helyre léptek elő, miután 59,3 millió euró érkezett be a klub kasszájába 2018. júniusáig.

A csapat a német élvonalban a 10. helyen végzett (10 győzelem, 13 döntetlen, 11 vereség), míg az Európa-ligában a csoportkörben fejezte be a szereplését.

A játékoseladásokból is kaszáltak: összesen 19,1 millió euró folyt be – többek között köszönhetően annak, hogy Mitchell Weisert eladták a Bayer Leverkusennek, Sebastian Langkamp a Werder Bremenhez került, valamint Genki Haraguchi a Hannoverhez igazolt.

Dárdai három és féléve irányítja a Herthát, és az irányítása alatt jelentős pénzügyi javulás köthető a nevéhez, valamint a stadionban többször 50 ezer felett volt a nézőszám.