6 meccs, 1 győzelem, 5 vereség (zsinórban), 5-17-es gólkülönbség – nem az a Bundesliga-visszatérés, amiről Thomas Doll álmodott. A Hannoverben télen aláírt szakember legutóbb ugyan már szorosabb különbséggel, de kikapott a Bayer Leverkusentől (2-3) is csapatával, és a sorozatos kudarcok megviselik a trénert is.

A Bild cikke rámutat, hogy Doll nem ehhez lehet szokva, hiszen Hamburgban vagy Dortmundban is sikeresebb volt, nem is beszélve Budapestről, ahol a Ferencvárossal bajnoki címet és három kupasikert is ünnepelhetett.

El kell, hogy ismerjem, kell egy-két nap, hogy átgondoljam az egészet. Ez nem egy szép sorozat egy futballedző számára, nem voltam ehhez hozzászokva a pályafutásom során és nem is akarok hozzászokni. Nyilván sokkal jobb az ember kedve, ha sikerek érik, de az edzői sors már csak ilyen. A Leverkusen ellen 94 percen át mindent megtettünk, aztán mégsem szereztünk egy pontot sem. A srácok nagy-nagyon szomorúak voltak. Mindenki veregette a vállakat, hogy mekkorát harcoltunk, de sajnos ez most pontot nem ért – tette hozzá Doll.

A Hannover kilenc fordulóval a Bundesliga-idény vége előtt az utolsó előtti, 17. helyen áll, öt ponttal lemaradva a még osztályozós pozícióban álló Stuttgarttól.