ANGLIA:

Manchester United: Hétfőn újabb ajánlatot tettek a Dortmund középpályásáért, Henrikh Mkhitaryanért. A német klub azonban nem biztos, hogy elfogadja majd a 26 millió fontot tartalmazó beadványt, így José Mourinho csapatának emelnie kell a tétet, ha a Vörös Ördögök valóban le akarják igazolni a játékost.

Manchester City: Angol sajtóhírek szerint a Celta Vigo spanyol válogatott támadója, Nolito hamarosan Manchesterbe utazik, hogy tárgyaljon a klubváltásáról. Pep Guardiola együttese 13.8 millió fontot fizethet érte.

Chelsea: A londoniak is készek beszállni a Marseille belga válogatott csatáráért, Michy Batshuayiért folytatott versenybe. Az angol klub egy 33,1 millió fontos ajánlattal
próbálkozhat a labdarúgó megszerzéséért.

SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid: Spanyol sajtóhírek szerint a madridiak közel kerültek ahhoz, hogy leigazolják a Leicester City francia válogatott középpályását, N’Golo Kantét, így ő lehet Zinedine Zidane első igazolása a nyáron.

Espanyol: A korábban az Arsenalban is futballozó 33 éves támadó, Jose Antonio Reyes visszatért a spanyol csapathoz.

OLASZORSZÁG:

Napoli: Az argentin csatár, Gonzalo Híguain szeretné elhagyni az olasz klubot a nyáron, a nápolyiak azonban csak akkor engednék el, ha kifizetnék érte a szerződésében foglalt 90 millió eurós kivásárlási árat. Sajtóhírek szerint korábbi csapata, a Real Madrid szívesen látná, de az Arsenal is megpróbálhatja megszerezni.

Roma: Az elefántcsontparti támadó, Seydou Doumbia az előző szezont kölcsönben a Newcastle csapatánál töltötte, és készen áll arra, hogy ezúttal is egy másik csapathoz igazoljon, amely sajtóhírek szerint a Basel lehet.

Milan: A Sampdoria korábbi vezetőedzője, Vincenzo Montella lett a milánóiak új trénere. A szakvezető 2 éves szerződést írt alá.

Inter: A milánóiak korábbi elnöke, Massimo Moratti azt tanácsolta a klubot megvásároló kínai befektetőknek, hogy igazolják le a West Ham francia válogatott játékosát, Dimitri Payet-et.