Németh Krisztián a mezőny egyik legjobbja volt sokáig a San Jose Earthquakes és a New England Revolution meccsén, a magyar válogatott támadóval nem igazán tudtak mit kezdeni a hazai védők, legtöbbször csak szabálytalanul tudták megállítani.

Az egyik ilyen faultból alakult ki aztán az a szabadrúgás is, amit aztán a 31. percben Diego Fagundez váltott egyenlítő gólra. A vendégek később, még az első félidőben fordítani is tudtak, Némethnek pedig egy veszélyes fejese is volt. A szünet után aztán egyenlített az Earthquakes, kialakítva a 2-2-es végeredményt. Németh a 70. percig volt a pályán.

Németh kiharcolt szabadrúgása és az összefoglaló:

Gólgazdag összecsapást hozott a Toronto FC és a D.C. United találkozója. A vendégek már három góllal is vezettek az első félidőben – a második fővárosi találatnál Stieber Zoltán adta a gólpasszt –, sőt, a 90 percben ismét előnybe kerültek, de a hazaiaknak erre is volt válaszuk, és végül pontot érő (4-4) gólt szereztek. Stiebert a 80. percben cserélte le edzője.

Stieber gólpassza 1:45-től:

A sérülése után visszatérő Nikolics Nemanja végig a pályán volt és ugyancsak egy ikszes meccsben volt része: csapata, a Chicago Fire 2-2-re végzett a Colorado Rapids stadionjában.

MLS, a magyar érdekeltségű eredmények:

Colorado Rapids – Chicago Fire 2-2

San Jose Earthquakes – New England Revolution 2-2

Toronto FC – D.C. United 4-4