Hivatalosan is bejelentették, hogy Vadócz Krisztián a hongkongi Kitchee együttesében folytatja pályafutását. Csapata hivatalos honlapja be is mutatja a labdarúgót, akiről megemlíti, hogy korábban három esztendőn keresztül is futballozott a spanyol bajnokságban és rendszeresen tagja volt a magyar nemzeti együttesnek.

Az Ázsiai Bajnokok Ligájában érdekelt, jelenleg listavezető Kitchee nemrégiben erősítette meg keretét KimDong-jinnal, aki a Zenittel UEFA Kupát is nyert, és 62-szeres dél-koreai válogatott. Mellette Vadócz Krisztiántól várják, hogy új lendületet adjanak az együttesnek. A játékos már a vasárnapi kupadöntőn is játszhat, ezért volt különösen fontos az együttesnek, hogy minél előbb megszerezze őt.

 

A játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatója, Pataky Tibor így kommentálta Vadócz átigazolását honlapunknak:

– Vadócz Krisztián az elmúlt időszakban a tengerentúli ligákban szerepelt, hiszen az indiai Szuper Liga mellett játszott Ausztráliában is egy szezont, és ezeken a helyeken rendre nemhogy megállta a helyét, de kimagasló produkciót nyújtott. Legutóbb Indiában a Mumbay City csapatával az elődöntőbe jutott, és beválasztották az év csapatába is. Ennek is köszönhető, hogy a Távol-Keletről egy sor ajánlatot kaptunk, melyek közül ez volt a legkedvezőbb. A bajnokság élcsapata hívta, céljuk az ázsiai BL, és Krisztián mellett a napokban leigazolták a térség egyik leghíresebb játékosát, Kim Dong-jint, aki nyert már UEFA Kupát és UEFA Szuperkupát is.

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!