Nyerj pénzt a német és az angol válogatottal: fogadj remek szorzókkal – kattints!

ANGLIA:

Manchester United: A Wolfsburg német válogatott középpályását, Julian Draxlert figyelik.

Arsenal: A Fulham csatárával Moussa Dembelével erősítenének az Ágyúsok, akiért 15 millió fontot kellene fizetniük.

Chelsea: Továbbra is bizonytalan Alvaro Morata maradása a Juventusnál. Amennyiben a Real Madrid visszavásárolja a spanyol válogatott csatárt a torinóiaktól, úgy az angol klub azonnal lecsapna a támadóra.

Leicester City: Bizakodó az angol bajnok Jamie Vardy megtartását illetően, annak ellenére is, hogy az Arsenal 20 millió fontot ajánlott a csatárért. A Juventusban kevés lehetőséget kapott középpályást, Mario Leminát nézték ki maguknak.

Liverpool: 24 millió fontot kell fizetnie az angol klubnak, amennyiben szeretnék leigazolni a Real Madrid horvát válogatott középpályását, Mateo Kovacicot.

Tottenham: Szerződtetnék a Southampton labdarúgóját, Victor Wanyamát, az átigazolás ügyében pedig hamarosan megegyezésre is juthatnak a felek.

Everton: A belga válogatott csatárt, Romelu Lukakut az PSG szeretné leigazolni.

Southampton: Nem elképzelhetetlen, hogy a Manchester City-től távozó chilei tréner, Manuel Pellegrini a klub menedzsere lesz.

 

SPANYOLORSZÁG:

Barcelona: Három klub, a Manchester United, a PSG és a Real Madrid is fontolgatja, hogy kifizeti a Neymar szerződésében szereplő 157 millió fontos kivásárlási záradékot, és leigazolja a klasszis brazil támadót.

Real Madrid: Zinedine Zidane vezetőedző a Leicester City francia válogatott középpályását, N’Golo Kantét nézte ki magának.

Atlético Madrid: Diego Simeone együttese 60 millió eurót fizetne a Napoli argentin csatáráért, Gonzalo Híguainért, akinek 8 millió eurós fizetést is kínálnának.

OLASZORSZÁG:

Juventus: A német válogatott és a Valencia védőjét, Shkodran Mustafit nézték ki a hátsó alakzat megerősítésére, aki a valószínűleg távozó uruguayi bekket, Martín Cácerest helyettesíthetné.

Milan: Sajtóhírek szerint több Premier League élcsapat is bejelentkezett Carlos Baccáért. A kolumbiai támadó elmondta, a Copa América után dönt majd a jövőjéről.

Roma: Megvásárolnák a Milantól kölcsönben szereplő olasz csatárt, Stephan El Shaarawy-t, akiért 13 millió eurót kell fizetniük a milánóiaknak.