Mint arról beszámoltunk, Joan Carrillo személyében egy, az NB I-et is megjárt, sőt, a Videotonnal bajnoki címet is szerzett vezetőedzője lett a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó együttesének. A spanyol szakember 2018. január 1-től áll munkába, és a szerződése 2019. június 30-ig szól.

Mint kiderült, a krakkói edzői team tagja lett az az 1990-es születésű, mindössze 27 éves Czuczi Mátyás is (a képen balra), aki korábban ugyancsak a Videotonnál, illetve a Puskás Akadémiánál is dolgozott vezető videó-elemzőként, játékosként pedig Diósdon, a Vidinél, a Vasasnál és Felcsúton is megfordult.

Czuczi legutóbb a Hajduk Splitnél is Carrillo segítője volt – egy horvát bajnoki bronzérem is került a vitrinjébe -, januártól pedig az Ekstraklasában méri fel az ellenfelek és a saját játékosok erősségeit, gyengéit is.

A videóelemzés a futball jövőjét jelenti, ha tudod, hogyan kell megfelelően kezelni a rendelkezésre álló eszközöket. A munkám nem csak a mérkőzésekre koncentrálódik, de az edzéseken is fontos. A játékosok teljesítményét a tréningeken, minden területen folyamatosan figyelemmel lehet kísérni

– összegezte munkája jelentőségét Czuczi.