A szünetben, 1-0-s hazai vezetésnél állt be az Austria Wien második csapata ellen az osztrák másodosztályban szereplő, az Európa Liga nyolcaddöntőjében is érdekelt Red Bull Salzburg fiókcsapataként működő Liefering 17 esztendős magyar játékosa, Bukta Csaba. A Debrecenben nevelkedett, jelenleg a Salzburg akadémiáján pallérozódó tehetség bő negyedóra után, a 62. percben megszerezte élete első gólját az osztrák másodosztályban, amivel mint később kiderült, beállította az 1-1-es végeredményt. Bukta hasonló utat járhat be, mint a nála egy évvel idősebb Szoboszlai Dominik, aki először szintén a Lieferingben kapta meg a lehetőséget a bizonyításra, most pedig már a Salzburg első csapatának keretében szerepel.

A francia másodosztályban kezdőként lépett pályára a magyar válogatott Bese Barnabás: a jobbhátvéd a Beziers elleni idegenbeli mérkőzésen végig jó teljesítményt nyújtott, ráadásul a 87. percben jobb oldali bedobása után egyenlített a Le Havre, így ez a meccs is 1-1-es döntetlennel zárult.

Koman Vladimir kezdőként a 86. percig volt pályán iráni együttese, a Sepahan Pars Janoobi Jam elleni bajnokiján, amelyet Komanék 1-0-ra nyertek meg.