A Juve magabiztosan vezeti a bajnokságot, eddig mindössze egyszer hibázott (Genoa, 1-1), ám azóta javított. A BL-ben Manchesterben diadalmaskodott, majd az Empolinál is győzni tudott. Ronaldo egyre jobb formában, ez most már gólokban is megmutatkozik. A Cagliari kezdi összeszedni magát, a múlt hétvégi sikerével (Chievo, 2-1), elmozdult a veszélyes zónából. Van minőség a szárd együttesben is, éppen azért nem gondoljuk, hogy extra mészárlást rendezne a torinói alakulat. Hazai sikerrel és 5-nél kevesebb találattal kalkulálunk (tippmixpro – 1.45).

Két középcsapat feszül egymásnak Genoában: a Samp vendége a Torino lesz. A hazaiak a Milantól kaptak ki hétközben egy elmaradt meccs pótlásán, de négy mérkőzést is megvívtak veretlenül. Otthon 2-2-1-es a mérlegük, ami szembetűnő, hogy nagyon kevés gólt kapnak. A bikák nincsenek rossz passzban, idegenben igazi döntetlen-specialisták (1-4-0). Ma is iksz körüli eredményben gondolkodunk – tavaly oda-vissza remiztek a felek. 3.10  D-re a szorzó, a szünet X pedig 1.95 – egyik sem hangzik rosszul.

A Lazio nagyon kikapott otthon az Intertől, most muszáj lenne javítaniuk a rómaiaknak. Ami kimondottan érdekes, hogy sem Immobiléék, sem mai vendégük, a SPAL sem játszott még döntetlent az első 10 játéknapon! A ferrarai alakulat is csúnya verésbe szaladt bele legutóbb, teljesítménye felettébb hullámzó. Ma a házigazda sikerét várjuk, no és nem gondoljuk, hogy öt gólig eljutnának a csapatok (1.60 – tippmixpro).

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!