Sokféle szabálytalanság miatt jár a sárga lap a pályán, elkésett szerelések, lerántás, reklamálás, kezezés, stb., de a svéd fociban mondhatni történelmi és igencsak bizarr esetet követően járt pórul egy játékos.

Lindin Ljungkvist a helyi kilencedik osztályban szereplő Pershagen SK játékosa ráadásul második sárgával ki is kellett, hogy álljon a bíró döntése alapján.

Szellentenem kellett, elég rossz volt a gyomrom. Úgyhogy kiszaladt…ezért aztán kaptam egy sárgát, utána meg egy pirosat. Sokkolt az eset, ez volt a legfurcsább dolog, ami történt velem a pályán. Kérdeztem is a bírót, hogy nem lehet szellenteni a pályán? Azt mondta, hogy nem.

A 65. percben történtekre a bíró, Dany Kako így emlékezett vissza.

Egy másik játékossal szembeni provokációnak tekintettem a játékos megmozdulását. Szándékosan tette, nem megfelelő módon viselkedett a pályán. Ezért adtam neki egy sárgát. Abszurd szituáció, nyilván nem szükséges egyébként amiatt sárgát adni, ha valaki szellent a pályán. De egyszer adtam amiatt is lapot egy játékosnak, mert a pálya mellett vizelt – tette hozzá a spori.