Szombaton délután a svéd élvonalban az Östersund a Trelleborgot látja vendégül. A házigazda egy re jobb formát mutat, jó ideje veretlen, kapaszkodik is fel a tabellán, ahol már az 5. 21 pontos, otthoni teljesítménye eddig hektikus (3-0-3) – ma ezen javíthat. A mai riválisa az alsóház tagja, 12 egységével a 13. pozíciót foglalja el. A déli alakulat idegenben 1-3-2-es sort produkált, de leszálló ágban van. Ma jó eséllyel otthon maradnak a pontok.

A norvég másodosztályban a Kongsvinger a Florót látja vendégül. A házigazda a középmezőnyben foglal helyet, 20 pontos, saját pályáján nagyon kétarcú (4-0-4). 15 eddigi bajnokija közül 11-szer jött a +2.5-ös opció. A Floro az utolsó a ligában, csak 11 pontja van, és idegenben felettébb pocsékul teljesít: a 0-1-6-os statisztikához 3-18-as gólkülönbség társul. Rossza passzban van az alakulat, kilábalásra túl sok remény nincsen. Hazai győzelemre és az overre érdemes fogadni.

Vasárnap, ugyancsak a norvég második vonalban találtunk egy gólos történetet. Az Asane a Nottodent látja vendégül. A hazaiak vannak nehezebb helyzetben, hiszen 16 pontjukkal közvetlenül a kiesőzóna közelében tanyáznak. Otthon 3-2-3-as eredménysorukhoz 16-17-es gólkülönbség társul – ez merész stílusra vall. A társulat nincs jó formában, hetek óta nem nyert. A Nottoden hullámzóan teljesít, ez arra elegendő, hogy 20 egységével a középmezőnyben foglaljon helyet. Idegenben még nem remizett (3-0-4, 10-11). Vendégként csak kétszer nem jött a meccsein a +2,5-ös opció. Ma is erre lesz érdemes fogadni!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Tippelj és nyerj az Újpest-MTK mérkőzéssel!