Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Vidi 2-0-ra kikapott a BATE ellen, így csak a Chelsea elleni esetleges bravúr éhet továbbjutást az EL-ben. A mérkőzés után Marko Nikolics vezetőedző, és Fiola Attila értékelte a látottakat, majd Paulo Vinícius is, aki a pálya rossz minőségében látja a vereség és rossz teljesítmény okát.

Katasztrofális volt a pálya, ezt nem igazán tudtuk kezelni.

Iszonyú gyors volt a pálya, gyakorlatilag fagyott volt, nem tudtunk megmaradni rajta, állandóan elcsúsztunk, elestünk, borzalmas volt számunkra.

Nagyon sok a testi kontaktus és a párviadal az ilyen mérkőzéseken. Úgy gondolom, hogy a játékvezető bizonyos esetekben néhány jobb ítéletet is hozhatott volna. Én is ütést kaptam az arcomra, tehát jobban is ítélhetett volna, de most már véget ért a mérkőzés, már semmit sem tehetünk.

Vinícius a riporter kérdésére elmondta, mivel lenne jobb a BATE a PAOK-nál.

Teljesen más csapatról van szó. Sokkal fizikálisabb játékosok alkotják a keretüket, a PAOK-nál inkább a technikásabb, tehát az ilyenféle pályát ők sokkal jobban tudják kezelni, mint mi. Pontrúgásból próbáltunk egyenlíteni, de kontrából megkaptuk a második gólt – tette hozzá.

Nikolics: “Nagyon olcsón adtuk el magunkat” – Fiola szerint semmi sem sikerült