Az RB Leipzig nyugodtan pályázhatna a legfigyelmesebb csapat címére. A Bild információi szerint a németek gőzerővel készülnek a csütörtöki, Napoli elleni Európa Liga visszavágóra. Amíg a játékosok kemény tréningeken vesznek részt, a klub igyekszik minél komfortosabban vendégül látni az olaszokat, ezért még egy külön dohányzószobát is kialakítottak Maurizio Sarri részére. Köztudott, hogy a nápolyiak vezetőedzője láncdohányos, vagyis nála nem szokatlan, hogy edzéseken, sőt akár az öltözőben is rágyújt.

A lipcseiek a vendégöltözőt alakították át egy kicsit. A masszázsszobában felhúztak egy gipszből készült falat, ezzel pedig elkülönítettek egy kis helyiséget, ahol Sarri „megnyugodhat”, és nyugodtan rágyújthat. A Lipcse az olaszok külön kérésére még a füstérzékelőket is kikapcsolták az öltözőben, természetesen ez csak a csütörtöki napon lesz érvényben.

Valószínűleg szükség is volt ezekre az intézkedésekre, hiszen a 3-1-es odavágón Sarri a pálya szélén sem zavartatta magát, és rágyújtott. Persze ez még annak tudatában is figyelmes gesztus volt a németektől, hogy mindenki tisztában van az 59 éves korábbi bankár szokásaival.