Újabb rangos feladat előtt áll Bognár Tamás és csapata. A 39 éves bíró vezeti a csütörtök este 21:00 órakor esedékes Rennes és a Kádár Tamást is soraiban tudó Dinamo Kijev összecsapását. A sárvári születésű játékvezető segítői Buzás Balázs és Kóbor Péter az oldalvonal mellett, az alapvonalaknál Farkas Ádám és Solymosi Péter, a tartalékbíró szerepét Theodorosz Georgiou tölti be.

Az ugyancsak 21:00 órakor kezdődő PAOK-MOL Vidi FC EL-csoportmeccsen ukrán sípmester fog tevékenykedni. Az UEFA ezúttal a 42 éves Jevhen Aranovszkij-t bízta meg ezzel a feladattal, akit a fehérváriak és a magyar válogatott keret tagjai is jól ismernek.

A kijevi születésű bíró korábban a 2012-13-as szezonban vezetett már meccset a Vidinek, hiszen akkor a fehérváriak 1-0-ra kikaptak a Basel otthonában. A magyar válogatott pedig jó emléket őriz róla, mivel a mieink 3-1-re legyőzték Lettországot vb-selejtezőn a Groupama Arénában.

Aranovszkij segítői a keddi találkozón Szerhij Bekker és Oleh Pluzsnyik lesznek, az alapvonali bírók Mikola Balakin és Anatolij Abdula, a tartalék játékvezetői teendőket Szemen Sloncsak látja el.

Videó: Sárga lap és köpés – Kádár és a játékvezető afférja a téma Ukrajnában