Egy arab lap számol be először a meglepőnek tűnő sztoriról, amely aztán a török sajtóban is “szárnyra kapott”. E szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában bronzérmet szerző Al-Wahda csapatával, így már csak a két klubnak kellene dűlőre jutnia a magyar szélső átigazolásáról.

Az Al-Wahda keretében jelenleg négy légiós található, közülük a legismertebb az 52-szeres chilei válogatott középpályás, Jorge Valvidia.

A hír azért is meglepő és egyelőre nehezen hihető egyébként, mert Dzsudzsák kapcsán az utóbbi napokban több, az arab ligánál jóval nívósabb bajnokságokban szereplő csapatok merültek fel kérőként.

Egy német átigazolási portál friss híre szerint a már említett Hertha és Hamburg mellett (ők egyébként a hír szerint már kisebb eséllyel pályáznak Dzsudzsák aláírására) a Bundesliga 2-es bajnok Freiburg, a már szintén említett olasz Sampdoria, sőt, a válogatott csapatkapitányának korábbi klubja, a holland PSV Eindhoven is érdeklődik a légiós iránt. 4 millió eurós vételárról ír a cikk Dzsudzsák kapcsán.