Sajtótájékoztatót tartott a MOL Vidi FC a Malmö elleni BL-visszavágó előtt. Marko Nikolic elsősorban arra figyelmeztetett: a jó első mérkőzés ellenére még nincs kézben a továbbjutás.

Látom, hogy tele van a terem, nagy öröm számunkra, hogy ismét ekkora az érdeklődés a csapatunk iránt. Ahogy korábban már elmondtam, büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük egész Magyarországot a legjelentősebb nemzetközi kupasorozatban. A harmadik selejtezőkörben egy remek csapat ellen kell kiharcolnunk a továbbjutást.

Az elmúlt években csoportkörös tapasztalatokat szerzett a Malmö, úgyhogy az 1-1-es idegenbeli eredmény ellenére egyáltalán nem lefutott a továbbjutás kérdése, nagyon oda kell figyelnünk, és végig koncentráltan kell futballoznunk

– idézte a trénert a molvidi.hu.

A Vidi balhátvédje, Stopira semmiben nem változtat a rendkívül fontos találkozó előtt.

Ugyanúgy készültem a keddi meccsre, mint ahogy az összes többi tétmeccsre szoktam. A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy készen állunk a kedd esti találkozóra. Aki Magyarországon szereti a labdarúgást, annak nagyon fontos lesz a Malmö elleni visszavágó. Minden játékos tisztában van a kedd esti meccs hatalmas tétjével, de ettől függetlenül senki nem változtat a napi rutinján, ugyanazt vacsorázzuk majd a hétfő esti edzés után, mint amit általában szoktunk, és a keddi napunk is hasonlóan fog eltelni a kezdő sípszóig, mint ahogy akármelyik másik meccsnapunk szokott – nyilatkozta Stopira.