A meccs minden fontos mozzanata itt – kattints!

A Ferencváros jól kezdett a Partizani ellen. A 12. percben a Fradi vezetést is szerzett: Krasniqi buktatta a tizenhatoson belül Ramírezt, a megítélt 11-est pedig Gera a jobb sarokba vágta (1-0). A gól után óriásit hibáztunk hátul, Leandro eladott egy labdát, Fili azonban nagy helyzetben mellé lőtt. A 25. percben elmaradt egy jogos büntető a hazaiak javára, Bödét buktatták, az észt játékvezető azonban nem merte befújni a második 11-est. Nem sokkal a szünet előtt egy számunkra szerencsétlen góllal egyenlítettek az albánok: Hüsing próbált menteni 14 méterre a kaputól, de a bal sarokban kötött ki a labdája, öngól (1-1).

A szünetben kettőt cserélt Thomas Doll, Sestákot és Nagy Dominikot is pályára küldte. A Fradi előtt adódtak is nagy lehetőségek, Böde például 6 méterről fejelt mellé rögtön a fordulást követően, később pedig Sesták és Djuricin is ziccerbe került. A zöld-fehérek hiába próbálkoztak, gólt nem tudtak szerezni a második félidőben, így következhetett a hosszabbítás.

A kétszer 15 perces ráadás alacsony színvonalat hozott, mindkét gárda rendkívül elfáradt a végére, a kapuk pedig nem igazán forogtak veszélyben.

A Fradi a büntetőpárbaj során borzalmasan teljesített. Előbb Gera, majd Sesták, végezetül pedig Ramírez is kihagyta, így a Partizani tizenegyesekkel, 3-1-el kiütötte a Fradit a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.

Ferencváros – Partizani Tirana 1-1 (Gera 12. – 11-esből, ill. Hüsing – öngól) – összesítésben: 2-2 – büntetőkkel: 1-3