Loic Nego remek egyéni alakítás végén szerzett fontos gólt a Malmö ellen, ennek köszönhetően a MOL Vidi FC 1-1-es döntetlent ért el Svédországban. A francia játékos beszélt találatáról, az első mérkőzésről és a fontos visszavágóról is.  

– Ez nem rossz eredmény, de még nem értük el a célunkat, a visszavágó előttünk van – kezdte Nego a molvidi.hu-nak. – Persze örülünk a döntetlennek, ráadásul idegenben gólt szereztünk, ami nagyon fontos lehet! Remek labdát kaptam Juhász Rolandtól a gól előtt, figyelte a mozgásomat és a védők vonala mögé ívelt.

Megküzdöttem a hátvédekkel, akik persze azt kiabálták, hogy kézzel értem a labdához. Nem így történt, hozzám került a labda, amit szerencsére sikerült jól eltalálnom.

Természetesen boldog vagyok a gól miatt, de a lényeg az, hogy a csapat jó eredményt ért el! Mindig elmondom, hogy ebben a történetben nem az egyének a fontosak, hanem a csapat. Sokat tettünk kedd este a győzelemért, ami bár nem sikerült, így sem lehetünk elégedetlenek. Le a kalappal mindenki előtt, kezdve Kovácsik Ádámtól egészen azokig, akik csereként álltak be, mindenki hozzátette a magáért a meccshez. Nem olyan gyakran történik meg velünk, hogy közel 20 ezer szurkoló előtt játszunk, de ez nem hatott ránk bénítóan, sőt! Én külön élveztem a helyzetet, szeretek ilyen hangulatban focizni. Biztos vagyok benne, hogy a visszavágón minket is buzdítani fognak a Vidi-drukkerek, akik közül jó páran Malmőbe is elkísértek minket, amit külön köszönök! A második mérkőzésen okosan kell játszanunk és akkor továbbjuthatunk. 

A Malmönél durván kiakadtak: “A bíró beszélt a nyelvükön!”, “Ez volt életem legrosszabb játékvezetője”