Legutóbb novemberben a Lokomotiv Moszkva-Köbenhavn (2-1) EL-csoportmeccsen dolgozhatott Xavier Estrada Fernández és csapata. A spanyol játékvető közel egy éves kihagyás után a MOL Vidi FC-Malmö BL-selejtezőt kapta. Az első mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, majd a találkozó után a Malmönél a svédek durván kiakadtak a meccs akkori játékvezetőjére.

A 42 éves bíró munkáját ezúttal honfitársai, Javier Aguilar Rodríguez és Teodoro Sobrino Magán segíti majd az oldalvonal mellől, a tartalék játékvezető pedig Javier Alberola Rojas lesz.

Xavier Estrada Fernández korábban, 2014. július 19-én a Szusza Ferenc Stadionban megrendezett U19-es Magyarország-Ausztria (1-3) Eb-csoportmeccsen fújta a sípot.

Magyarok a BL-ben

A magyar játékvezetők közül ezúttal Bognár Tamás kapott feladatot a Bajnokok Ligájában. A 39 éves sárvári születésű bíró a Shkëndija-Red Bull Salzburg találkozót vezeti majd. Bognár segítői Buzás Balázs és Georgiou Theodoros lesznek a kedd esti mérkőzésen a partvonal mellett, míg a negyedik számú játékvezető Solymosi Péter lesz a macedón Ecolog Arenában.

Szintén lesz magyar érdekeltség a Vidi lehetséges ellenfeleinek kedd esti mérkőzésén (AEK Athén-Celtic), hiszen Piller Sándor ellenőri tevékenységet lát majd el.