Egy héttel ezelőtt a Mol Vidi FC 1-1-es döntetlent játszott a luxemburgi Dudelange otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának első meccsén. A molcsapat.hu stábja látogatta meg a fehérváriakat, ahol Huszti Szabolcsot kérdezték a tavalyi szezonban elhódított bajnoki címről, a hazatéréséről és a ma esti, luxemburgiak elleni találkozóról.

A tíz évvel ezelőtti és a mostani magyarországi állapotok között hatalmas különbségek vannak. Elég csak az épülő stadionunkra gondolni – bárcsak ott játszanánk már! Az edzőpályák és minden más körülmény is adott, hogy sikeresek legyünk, reméljük, ez az eredményekben is megmutatkozik majd.

A pályán kiderül mit tud a csapat a selejtezőkben, hiába ígérgetnék bármit, nem az számít. Az biztos, hogy mindent megteszünk a sikerért.

Az első mérkőzés Luxemburgban nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de mindenképpen túl kell jutnunk az első pár körön. A csapat legnagyobb erőssége az egységesség, elég, ha megnézzük a gólörömeinket. Bárkivel is játszunk, nem az számít, hogy ki talál be a hálóba, hanem az, hogy megnyerjük az adott meccset – mondta a tizenkét és fél év után hazatérő Huszti Szabolcs.

A Videoton-Dudelange BL-selejtező 20 óra 15 perckor kezdődik.

Román bíró a Honvéd meccsén – ők vezetnek a magyar kupacsapatoknak