A találkozó egy albán helyzettel indult, Fili bal alsó felé tartó 23 méteres lövését Dibusznak kellett védenie az 5. percben. Ezt követően azonban egyáltalán nem forogtak veszélyben a kapuk az első félidőben. A Fradi sehogy sem nem találta a játékát, de a Partizani sem tudott lehetőségeket kialakítani.

A fordulást követően szinte egyből jött a hideg zuhany Thomas Doll csapata számára: a 47. percben labdát veszített a Fradi a félpályánál, Fili elindult vele, és 20 méterről a léc alá bombázott (1-1). A magyar bajnokot nagyon megfogta a gól, a hátsó alakzat pedig több komoly hibát is vétett.

A 66. percben Sesták és Böde is pályára lépett, utóbbi pedig nem sokkal később ki is egyenlített: a csatár a 71. percben Gera passza után lépett ki, majd éles szögből, a jobb oldalról a hálóba lőtt (1-1).

A Fradi ezután többet kezdeményezett, és a 78. percben Nagy Dominik révén a bal kapufát is eltalálta. A végeredmény viszont már nem változott, így a magyar bajnok 1-1-es döntetlenről várhatja a budapesti BL-selejtező visszavágót.

Partizani – Ferencváros 1-1 (Fili 47., ill. Böde 71.)