Nem estek egymásnak a csapatok a Bayern – Liverpool párharc visszavágóján. Az angolok némileg váratlanul megszerezték a vezetést: Mané lefutotta Rafinhát, a rosszul kijövő Neuer mellett pedig a kapuba tekert. A 39. percben egyenlítettek a bajorok miután Gnabry beadásába Matip tette bele a lábát szerencsétlenül, a labda pedig a hálóban kötött ki.

A második félidő közepén van Dijk lefejelte Hummelst, így megint vezetett a Pool. A hajrában Mané újra eredményes volt, ezzel pedig végleg eldöntötte a továbbjutás sorsát.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:

Bayern München – Liverpool 1-3 (Matip 39. – öngól, ill. Mané 26., 84., van Dijk 68.), továbbjutott a Liverpool 3-1-es összesítéssel

Barcelona – Lyon 5-1 (Messi 18. – 11-esből, 78., Coutinho 31., Pique 81., Dembelé 86.,  ill. Tousart 58.) – továbbjutott a Barcelona 5-1-es összesítéssel


A negyeddöntőbe jutott csapatok: Ajax, Porto, Manchester United, Tottenham, Juventus, Manchester City, Liverpool, Barcelona.

A sorsolást pénteken délben tartják. A sorozat ezen szakaszában már nincs kiemelés és azonos nemzetbeli csapatok is összekerülhetnek.