A ragyogóan rajtoló Sassuolót az elmúlt hetekben kevesebb siker érte – igaz, kemény ellenfelekkel találkoztak a zöld-feketék. A társulat így is a tabella első felében tanyázik, hazai környezetben csak a Milantól kapott ki, másik három fellépését behúzta. A Bologna sincs jó passzban, ráadásul Inzaghni mester fiai vendégként felettébb impotensek: egy pontot hoztak össze, de még gólt nem szereztek távol otthonuktól. A Sassuolo ma visszatérhet a helyes útra, és megnyerheti a találkozót (1.90 – tippmixpro).

A Cagliari vendége ma a Chievo lesz: Rolando Marannak extra presztízzsel bír e találkozó, hiszen az előző kiírásban még a sárga-kékek sikeréért dolgozott. Ma a szárd alakulattal a kieséstől igyekszik távolodni – otthon még veretlenek a piros-kékek, igaz, csak egyszer győztek (1-3-0). A veronaiaknak nem jött be az edzőváltás, Venturával is kikaptak, ráadásul súlyosan Birsáék (Atalanta 1-5). A helyzetük már-már reménytelen, alig ha ma kezdik el a felzárkózást a vendégek (1.60 – tippmixpro).

A SPAL a parádés nyitány után gödörbe került, de a múlt hétvégén épp az Olimpicóban bizonyították a kék-fehérek, hogy nem szabad őket leírni: meglepetésre 2-0-ra diadalmaskodtak a farkasokkal szemben. Eddig hektikusan teljesítenek a ferraraiak, még nem remiztek, pedig ez felettébb meglepő a Serie A-ban (4-0-5). A Frosinone mindössze két egységet szerzett ezidáig, azt is otthon, a négy túráját egyaránt bebukta. Legutóbb az Empolival vívott kiesési rangadót a sárga-kék együttes, de nem sikerült nyernie (3-3.) A SPAL-ban nagyobb potenciált érzünk, a gyengécske újonc ellen folyathatja a házigazda a pontok gyűjtögetését (1.75 – tippmixpro).

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!