Az FA-Kupában a Norwich a Portsmoutht fogadja. A házigazda a Championshipben szerepel, a feljutásra hajt, és jelenleg minden esélye megvan arra a kanáriknak, hogy tavasszal osztályt váltsanak. Otthonukban erősek, sok gólt rúgnak, viszont sokat is kapnak. A formájuk nem az igazi, a karácsonyi-újévi őrületből nem jöttek ki jól – három meccs, két pont a mérlegük. A kékek a League I-ban szerepelnek, ott viszont az élen állnak. A feljutás realitás, és idegenben különösen jól megy a társulatnak. A kupában már két kanyart ment a brigád, és még gólt sem kapott. Ma minden bizonnyal megszakad ez a sorozat, de azért a kikötővárosiak is jók lehetnek találatra, találatokra. A +2,5 1,65-öt ér a tippmixpro-nál.

A Middlesboroughra a Peterborough vár az FA-Kupában. A piros-fehérek a Championshipben élcsapatnak számítanak, jelenleg osztályozós helyen tanyáznak – feltűnően sokat remiznek, nem lőnek sok gólt, igaz, a védelmük is rendben van. A Peterborough egy ligával „mélyebben” szerepel aktuális riválisánál. Play offos pozícióra hajt, és ha folytatja nagyszerű idegenbeli menetelését (8-3-2), akkor ez össze is jön a kékeknek. Ma viszont inkább a hazai pálya előnyét élvező Middlesborough sikerét várjuk, amely 1.5-öt fizet.

A Segunda Divisionban a Cadiz látogat Pamplonába. Mindkét alakulat 32 egységig jutott el eddig, és hasonlóság köztük még az is, hogy mindketten otthon erősek. Különösen igaz ez az Osasunára, amely 7-2-0-s eredménysort tud felmutatni. A piros-feketék formája egészen bíztató, november vége óta nem szenvedtek vereséget. A sárga-kékek valamelyest hektikusabban szerepelnek, az utolsó két túrájukon pont nélkül maradtak – hazai fellépéseiken viszont nem hibáztak. Az El Sadarban senki sem mehet biztosra, ma is inkább a hazaiakra fogadunk, amely 1.97-ért egészen jól hangzik…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!