Ahogy nálunk, úgy Szlovákiában is építés alatt áll a nemzeti futballstadion. Így van ez Szlovákiában is, ahol már előrébb tartanak ezen a téren. A pozsonyi létesítmény egyben a Slovan hazai pályája is lesz.

Az előrehaladott munka során viszont úgy tűnik, hibát vétettek a kivitelezők a tervezésnél: vannak olyan helyek a lelátón, ahonnan nem lehet majd látni a pálya jelentős részét. Ezt ki is szúrták a Slovan drukkerei.

“A jelenlegi állásfoglalások szerint összesen 22 900 szék lesz fellelhető a stadionban, ebből viszont csak 22 500-ról látható majd a pálya” – árulta el korábban a Bumm.sk-nak Szlovákia miniszterelnöke, Robert Fico.

A szóban forgó „vakfolt” a VIP melletti részt érinti, ahol a videófelvételek tanúsága szerint a kiemelt helyek és a Sky Boxok miatt egy vaskos fallal végződik a szektor. A felmerülő hibát úgy próbálják orvosolni a kivitelezők, hogy az érintett területre nem fognak jegyeket árusítani és csak esztétikai szempontból helyeznek el oda székeket, de van olyan látványterv is, ahol székek egyáltalán nem szerepelnek azon a részen.