A SPAL-Roma meccsen mindkét alakulatnak fontos lenne a győzelem. A hazaiak gyenge formában futballoznak, a kiesőzónába csúsztak le. Otthon gyengék (2-6-5), de muszáj lenne pontot, pontokat szerezniük. A farkasok Ranierivel végre nyertek (Empoli, 2-1), így már csak 4 pont a lemaradásuk a 3. helyezettől. Motivált alakulatok feszülnek egymásnak, így a találatokra érdemes rámenni. Jó eséllyel mindkét háló megzördül majd, ami 1.65 körül fizet.

A Torino vendége a Bologna lesz. A házigazda jó passzban van, elérhető közelségbe került az EL-szereplést érő pozíció megszerzése. A bordók az utolsó hét bajnokijukon nem kaptak ki, három győztes meccs van a hátuk mögött. A Bologna a kiesés ellen küzd, Mihajlovics mester összekapta a piros-kékeket, akik legutóbb a Cagliari ellen arattak fontos sikert. A vendégek bátrabban futballoznak az új tréner érkezésével, és ezt ma is bizonyíthatják. Dupla pénzért egy gólváltást mindenképpen érdemes bepróbálni.

A La Ligában a Villarreal a Rayoval vív élet-halál harcot vasárnap. A sárgák a 17. helyen tanyáznak 2 ponttal, két pozícióval és 3 egységgel állnak jobban mai ellenfelüknél. Mellettük szól, hogy jó passzban vannak, viszont csütörtökön még EL-meccset vívtak. A darazsak gyengélkednek, mostanában sorra kapnak ki. Ma is a hazaiak győzelmét várjuk, 1.6-ot fizetnek az 1-esre az irodák.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!