ANGLIA:

Chelsea / Manchester United: Minkét angol sztárklub megszerezné a Napoli szlovák válogatott középpályását, Marek Hamsikot.

Chelsea: Antonio Conte a Napoli védőjével, Kalidou Koulibalyval erősítené meg a csapat hátsó alakzatát, akiért az olaszok közel 20 millió fontot kérnének.

Manchester City: Pep Guardiola mindenképpen szeretné megszerzni a Celta Vigo spanyol válogatott támadóját, Nolitót, akiért közel 14 millió fontot is megadna az angol klub.

Arsenal: A Juventus szeretné megszerezni az Ágyúsok támadóját, Alexis Sánchezt. A chilei labdarúgó számára nem lenne idegen a Serie A, ugyanis korábban az Udinese csapatát erősítette.

Leicester City: Elutasították a Liverpool 7 millió fontos ajánlatát a balhátvéd, Ben Chilwell-ért.

Tottenham: A Roma csatárát, Antonio Sanabriát szemelték ki maguknak, akiért a fővárosiak 15 millió eurót szeretnének kapni.

Everton: 16 millió fontot is megadnának a Porto csatáráért, Vincent Aboubakarért.

SPANYOLORSZÁG:

Barcelona: Habár korábban arról szóltak a hírek, hogy az argentin labdarúgó, Javier Mascherano a Juventusban folytatja a pályafutását, erre minden bizonnyal nem kerül majd sor, ugyanis, a torinóiak részéről Beppe Marotta sportigazgató cáfolta az átigazolás tényét.

Valencia: Két labdarúgót is vinne egy kínai klub a spanyol gárdából, méghozzá Alvaro Negredót és Enzo Perezt.

OLASZORSZÁG:

Juventus: A torinóiak cáfolták, hogy a Manchester United ajánlatot tett volna a fiatal francia klasszisért, Paul Pogbáért.

Inter: A milánói klub szívesen leigazolná a Liverpool szlovák válogatott védőjét, Martin Skrtelt, akire Jürgen Klopp a hírek szerint nem számol a jövőben.