Ole Gunnar Solskjaer: 6/6! A norvég szakvezető december 19-i kinevezése óta mind a hat mérkőzését (öt bajnokit és egy FA Kupa-találkozót) megnyerte immáron az MU kispadján, ezzel megdöntötte a legendás Sir Matt Busby, az 1946/47-es idényben felállított, ötmeccses klubcsúcsát.

A Tottenham ellen azért David De Gea is kellett a hatodik sikerhez, a spanyol kapus bravúrok egész sorozatát (összesen 10-szer hárított a szünet után!) mutatta be kézzel/lábbal a második félidőben, közelről és távolról sem tudták végül bevenni a kapuját a Spurs játékosai. Ugyancsak remek formában játszott Paul Pogba is, a francia középpályás adta a nagyszerű gólpasszt Marcus Rashford győztes találatához a 44. percben, de ő maga is betalálhatott volna akár kétszer is, ha nem hárít mindkét esetben nagyszerűen honfitársa, Hugo Lloris.

Végül egy remek iramú találkozón, a dobogós Tottenham otthonában gyűjtötte be a három pontot a United, ezzel Solskjaer már egy rangadón is bizonyította, hogy remek döntés volt a kinevezése.

Premier League, 22. forduló:

Tottenham Hotspur – Manchester United 0-1 (Rashford 44.)