A német Bild információi szerint Antonio Conte visszacsábítaná a Chelsea-hez a londoniak korábbi játékosát, a klubnál 2012 és 2015 között szerepelt Thorgan Hazard-t a Borussia Mönchengladbach együttesétől. Mivel a németek nem szívesen válnának meg egyik alapemberüktől, az üzletre várhatóan csak a nyáron lehetne esély a lap szerint.

A belga támadó középpályás esetleges érkezése pedig egy egészen ritka helyzetet teremthetne a Kékeknél, hiszen két másik Hazard, a 27 éves, világklasszis báty, Eden, illetve a múlt nyáron, Újpestről igazolt öcs, Kylian már a Chelsea futballistája, így igazi családi trió jöhetne össze az angol sztárcsapat keretében.

A 24 éves Thorgan Hazard a neki jutott idő alatt egyszer sem kapott lehetőséget egyébként a Chelsea első csapatában bajnokin, az ott töltött három idényből kettőt a belga Zulte-Waregem, egyet pedig a Borussia Mönchengladbach csapatánál töltött. A németek végül a 2014/15-ös idény végén végleg megvásárolták a Premier League-gárdától.

Hasonló a helyzet egyelőre a volt újpesti Kylian Hazarddal is, a 22 éves szélső egyelőre a második keret, az U23-as gárda tagja.